TOP Tekenen
TOP:

TOP staat voor Tekenen, Ontwerpen en Project management. TOP Tekenen is een merknaam van M.M.Voermans Beheer BV.

TEKENEN:
Technisch tekenwerk voor Bouw, Weg- & Waterbouw, en andere disciplines zoals Interieurbouw en Werktuigbouw. We brengen kennis en daadkracht in door onze mensen op uw projectlokatie in te zetten.
We kunnen werken met diverse softwarepaketten. U huurt ons in op project- of uurbasis tegen concurrerende tarieven.
Door uw tekenwerk aan ons uit te besteden, koopt u efficient tekenwerk in, zonder dat u personeel op de loonlijst heeft staan. Stuur een email naar info@toptekenen.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

ONTWERPEN:
Voor het toetsen van bouwplannen, aan het programma van eisen en aan de wet- en regelgeving, kunt u ons inzetten. We hebben ervaring met het bouwbesluit en de GCW.
Ook het 3-dimensionaal uitwerken van een ontwerp, voor bijv. presentaties, is een van de speerpunten van ons buro. We maken ook technische documentatie met exploded views voor gebruiksvoorwerpen.

PROJECT MANAGEMENT:
Het beheren van projecten is een belangrijke taak van ons buro. We zijn voornamelijk actief in de bouw op een breed gebied in project beheersing, van inkoop t/m projectleiding en van ontwerp t/m oplevering. We nemen complete projecten aan, of we verzorgen een deel van een project. Hebt u in uw organisatie tijdelijk behoefte aan een projectleider, opzichter, inkoper, planner of werkvoorbereider, wij zijn u graag van dienst.